Fietstra » ecruiser

E Mobility of the future,

De toekomst start hier en vandaag!

Webwinkel Keurmerk

FIETSTRA presenteert:

Officieel Dealerschap van ecruiser.nl met in de verkoop een ecruiser X1, GTS cruiser 1 zitter  in en om Groningen met onwijs veel stylingsmogelijkheden. Fietstra levert uitsluitend elektrische voertuigen van hoogwaardige kwaliteit. Tevens kunt u ervan op aan dat wij onze elektrische scooters op 10 kritieke punten controleren en spat-waterdicht afleveren. De fabrikant van onze Ecruiser neemt verantwoordelijkheid voor de productaansprakelijkheid. Dit is waarom FIETSTRA heeft gekozen voor ecruiser als betrouwbare partner in Groningen en omstreken in het het noorden van nederland. 100% elektrisch, Actieradius haalbaar met de ecruiser X1 tot wel 180km, RDW Erkend, 25 km/hr voor snorfiets kenteken, legaal in nederland en gegarandeerde kwaliteit. 

De Ecruiser X1 van Fietstra

Hij is STOER, uniek en robuust!
Met zijn brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een kortere remweg en samen met de achtervering maken zij de Ecruiser X1 zeer comfortabel om mee te rijden. Daarnaast wordt de Ecruiser standaard geleverd met een draagbare accu voor meer gebruikersgemak, digitale snelheidsmeter, dubbele achter schokdempers, alarmsysteem incl. afstandsbediening, stuurslot en een USB oplaadpunt voor uw smartphone. Dit alles maakt de Ecruiser X1 de meest comfortabele en gebruiksvriendelijke scooter ooit! 

X1 kan standaard geleverd worden met NL accupack van batterylabs > 2jaar Garantie. (Meerprijs)

Cutomize volledig naar eigen wens. Heb jij de meest unieke cruiser?

 

Customize naar eigen wens! wees uniek

Heb je graag iets unieks? Customize zelf de kleuren combinatie zodat de Ecruiser perfect past bij jouw unieke smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren voor het frame of de kappen set. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de Ecruiser X1 in de kleuren van je bedrijf te kiezen. Tevens kun je het zadel naar wens samenstellen, van stiknaad tot materiaal en kleur.

De Ecruiser in dezelfde kleuren als je auto of motorfiets? Ook dat is mogelijk!

Niets is gek genoeg met onze Fat Wheel Ecruiser. Become the King of the road!

 

GTS Cruiser Elektrische Scooter 

Sale!

GTS Cruiser Black edition

€ 2.299,00 € 2.149,00

GTS Cruiser Black edition

€ 2.299,00 € 2.149,00

De nieuwe GTS 1 zits, is state of the art als het gaat om e-mobiliteit. Nu ook voor de particuliere markt. Uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd, viert de GTS de wedergeboorte van de klassieke scooter en presenteert tegelijkertijd een nieuw tijdperk van de elektrische mobiliteit. Met zijn grove banden en sportief profiel is het een echte cruiser. Wil jij ons helpen Nederland steeds groener te maken, boek dan nu een testrit aan huis of bestel hem direct in de webshop.

Specificaties Ecruiser GTS

Snelheid: 25 km/h
Actieradius: 50 a 60 km
Oplaadkosten accu: €0,50 / 100 km
Draagbare lithium ion accu: Standaard 20Ah accu
Slimme acculader 4.0 Ah: +/- 4 a 6 uur
Input voltage: AC140 – 220 Volt
Maximum koppel: 125 Nm
Motor vermogen: 60v 3000 Watt
Max klimhoek: 29c
Dubbele achtervering: Max 170kg
Anti diefstal : Stuurslot - accuslot - Elektra (start) onderbreker
Alarmsysteem: ja, Incl. bluethoot afstandbediening
Keyless entree: Ja, met afstandsbediening

----------------------------

Afmetingen 185 x 80 x 94 cm
Achterband maat 215 - *9.5 - 10"
Wielbasis 180 mm
Zithoogte 71 mm
Rijklaar gewicht 76 kg

Verdien tot wel €800,- per jaar terug

 

Het rijden met de 100% elektrische Ecruiser heeft vele voordelen ten opzichte van de hedendaagse verbrandingsmotoren, voor zowel de portemonnee als het milieu.

Zo is de Ecruiser X1 superzuinig met nog geen €0,50 elektriciteitskosten per 100 km tegenover de €7,- bij een conventionele scooter, je verdient dan ook snel de hogere aanschafprijs van het elektrisch rijden terug.

Twijfel niet langer en start direct met de meest coole, milieu en geldbesparende e scooter van Fietstra.

 

Zakelijk aanschaffen en bespaar heel veel geld! Dit is pas slim investeren in je bedrijf

B2b - Zakelijk

Zoveel mensen, zoveel meningen. En laat die bij ondernemers nou vaak nog eens extra uitgesproken zijn. 

Dat vinden wij alleen maar een pluspunt! Er is niemand die zo goed weet wat bij z’n bedrijf past als de ondernemer zelf. Dus waarom kiezen uit standaard modellen als je je ecruiser ook zelf kunt samenstellen?

De Ecruiser is zo opgebouwd dat hij volledig te customizen is, op basis van uw specifieke wensen. Je eigen logo op de grote kappen geven u een prima reclame uiting voor uw bedrijf en duurzame imago.

Bepaal de toepassing en kies vervolgens de kleur en de accessoires die het beste aansluiten op uw huisstijl. Hoe ziet jouw elektrische scooter eruit? Wij zijn benieuwd !

Bespaar niet alleen op elektrisch rijden maar krijg ook nog eens heel veel geld op de aanschafwaarde retour door milieubesparende investerings subsidies van de MIA, VAMIL en KIA. Hulp nodig? Wij kunnen dit traject verzorgen voor onze klanten.

Garantie, service en onderhoud

Garantie*

Je hebt standaard 2 jaar garantie op fabricage - materiaal fouten en framewerk. Omschrijving garantie: Eerste twéé kalenderjaren 100% garantie. 
De genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer - zonder toestemming - koper of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel geprobeerd te hebben aan te brengen aan de standaard door Fietstra geleverde uitvoering van de elektrische Ecruiser scooter of het gekocht hebben en gebruiken voor doeleinden waarvoor het niet bestemd is. 

Service*

Ecruiser zekerheid: Afleverbeurt, jaarlijkse onderhoudsbeurt.
Constructie controle:
Iedere moer en bout wordt gecontroleerd op het goed vast zitten. Ook worden de veerdelen en remmen gecontroleerd en afgesteld.

Stil en zorgeloos cruisen:

Alle bekabeling en elektronica wordt nauwkeurig nagekeken en spat waterdicht af geseald. Dit voorkomt nare verassingen tijdens regenbuien of wasbeurten. Tevens wordt de bak voorzien van geluidsisolerende & brandwerende foam om stekker gerammel tijdens het rijden te voorkomen.

LED-Verlichting:
Wordt afgesteld op de juiste straal hoek volgens EU norm.

Handleiding bij aflevering
Iedere Ecruiser scooter wordt met een handleiding geleverd zodat je iedere vraag betreft de e-scooter gemakkelijk kunt vinden. Deze handleiding is tevens voorzien van een onderhoud schema en beurten notulen

RDW goedgekeurd Incl. Kenteken en tenaamstellingsdocument + GRATIS thuisbezorgd.

 

*Garantie via Fietstra komt te vervallen indien de service en onderhoudsbeurten niet tijdig volgens schema door ons worden uitgevoerd.

Ecruiser nodig om uw verhuur in Groningen, Friesland of Drenthe een boost te geven?

Wij kunnen uw verhuurbedrijf voorzien van meerdere Ecruiser X1. Wij bieden een haal en brengservice, garantie, Service & Onderhoud met haal en brengservice. Kortom een totaal verhuur concept is voor u nog maar een kleine moeite.

Neem contact met ons op om deze mogelijkheden allemaal te bespreken.