{Title (the title tag):1}
  • Partner van Fastfuriousscooters.nl
  • Welkom bij Fietstra
  • De plek voor je elektrische scooter
  • Verkoop, Inruil, Reparatie, Onderhoud
  • Gratis 1e beurt bij aankoop van je scooter
Fietstra » Fietstra-EV Elektrische Voertuigen » B2B Ecruiser X1 Zakelijk

B2B voertuig 2020 Ecruiser X1 zakelijk

Al beschikbaar vanaf € 1579,- ex BTW

Ecruiser B2B

Zoveel mensen, zoveel meningen. En laat die bij ondernemers nou vaak nog eens extra uitgesproken zijn. 

Dat vinden wij alleen maar een pluspunt! Er is niemand die zo goed weet wat bij z’n bedrijf past als de ondernemer zelf. Dus waarom kiezen uit standaard modellen als je je Ecruiser ook zelf kunt samenstellen?

De Ecruiser is zo opgebouwd dat hij volledig te customizen is, op basis van uw specifieke wensen.

 

Bepaal de toepassing en kies vervolgens de kleur en de accessoires die het beste aansluiten op uw huisstijl. Hoe ziet jouw elektrische scooter eruit? Wij zijn benieuwd !

 

Fiscaal aantrekkelijk

De 100% elektrisch aangedreven Ecruiser met Lithium-ion accu voldoet aan de eisen van milieu investeringen en komt daarmee in aanmerking voor belastingvoordeel. (bron Milieulijst van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO))

Ook een Ecruiser verhuren of verkopen?

Revolutionair, duurzaam, 100% elektrisch, groeiend product, hoge fun factor, eenvoudig te bedienen en omzet verhogend, dat is de Ecruiser.

Wil je extra inkomsten genereren en snel je investering terug verdienen dan is de Ecruiser x1 het perfecte product voor jouw business!
De elektrische scooter wordt steeds vaker ingezet als verhuurscooter. Voor de horeca en toerisme biedt dit aantal aantrekkelijke kansen. Verhuur de elektrische scooter aan klanten of gasten en vergroot de klanttevredenheid. Bovendien genereert de verhuurscooter extra omzet.

Voor wie?

Scooterverhuur – Hotel – Horeca – Snackbar – Makelaarskantoor - Camping – B&B – Evenementen – Scooterwinkel – Vakantiepark – Thuiszorg –Zorginstellingen - Schoonmaak bedrijven - ipv leenauto's voor autobedrijven etc. In minder dan een maand kunt u uw investering terug verdienen (afhankelijk van verhuurfrequentie of kilometrage met een benzine of dieselvoertuig)

SUBSIDIE ? 

Als u de Ecruiser zakelijk aankoopt zijn ze volledig af te schrijven. Tevens is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om in aanmerking te komen voor een subsidie betreft het aankoop bedrag. Bijvoorbeeld: Indien u de Ecruiser zakelijk aankoopt voor woon-werk verkeer of u heeft een pizzeria en bezorgd pizza's aan huis dan heeft u recht op subsidie. Het subsidie bedrag is per gemeente afhankelijk, vraag dit daarom na bij uw eigen gemeente.

Subsidievoorbeeld X1

De aanschafwaarde de Ecruiser X1: € 1579,-

Bedrag dat in aanmerking komt voor MIA en VAMIL is 50% van de ex BTW prijs: (50%): € 789,50

13,5% aftrek via de MIA: € 106,58

75% extra afschrijving in eerste jaar via de VAMIL: € 592,12

Belastingbesparing in het eerste jaar

BV: 20% tot 25% van (€ 106,58 + € 592,12 = € 698,70) € 139,74 tot € 174,68.
Eenmanszaak of VOF: 36,5% tot 52% van (€ 106,58 + € 592,12 = € 698,70)  = € 255,02 tot € 363,32.

De berekening is bedoeld als voorbeeld en het is de klant zijn eigen verantwoordelijkheid hier de juiste aanvragen voor aan te vragen.

 

ZAKELIJK SCOOTER RIJDEN

Zakelijk elektrisch scooter rijden wordt steeds populairder.

Ecruiser.nl biedt een aantal mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een Ecruiser op naam van de zaak te zetten. Het kan leiden tot verrassende financiële voordelen.

 

MARKETING TOOL

Wat denkt u hiervan, een Stoere elektrische scooter als rijdende reclamezuil voor uw bedrijf. Het kan eenvoudig bij ecruiser.nl want wij nemen u de complete zorg uit handen. Speciaal voor bedrijven heeft Fietstra de promotie cruiser. Het is de manier om alle voordelen van een elektrische scooter te combineren met het op een originele manier promoten van uw bedrijf. U kunt dan denken aan bestickering en of kleuren combinaties passend in de huisstijl van uw bedrijf tot een volledig in uw stijl gespoten of gestileerde X1.

 

ELEKTRISCHE BEDRIJFSSCOOTERS

Er zijn ook prima mogelijkheden om bij u bedrijf standaard één of meerdere Ecruisers voor algemeen gebruik in te zetten. Het gebruik van een elektrische scooter voor bijvoorbeeld verhuren, recreatie gebruik, een afspraak in de stad of klant- en leveranciersbezoek is een prima manier om de bedrijfskosten terug te dringen en uw duurzame imago kracht bij te zetten.

 

Shop in Shop

Onze zakelijke Ecruiser X1 is verkrijgbaar bij Office Centre Groningen. Onze zakelijke partner voor onze office supplies maar ook onze zakelijke partner voor een shop in shop model van onze Elektrische voertuigen. Office Centre Groningen ondersteunt ons duurzame initiatief en geeft deze duurzame ontwikkeling ruimte binnen hun organisatie. Een showmodel, informatie en testritten zijn mogelijk bij Office Centre Groningen. 

Office Centre Groningen Fietstra Ecruiser X 1 Flyer
PDF – 2,2 MB 392 downloads