{Title (the title tag):1}
  • Partner van Fastfuriousscooters.nl
  • Welkom bij Fietstra
  • De plek voor je elektrische scooter
  • Verkoop, Inruil, Reparatie, Onderhoud
  • Gratis 1e beurt bij aankoop van je scooter
Fietstra » Fietstra-EV Elektrische Voertuigen » Bezorgscooters » Bezorgscooters Nipponia F7

1 van de sterkste bezorgscooters van Nederland van dit moment. 

Snel geleverd inclusief volledige leaseaanvraag

Volledige lease wordt voor u geregeld, vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in en u rijdt snel op een bezorgscooter

Fietstra presenteert u een scooter die speciaal is ontworpen voor de bezorgmarkt. Elektrisch en verstevigd. Van FD Motors de FD 7 DeliRoad bezorgscooter. 

Deze elektrische bezorgscooter is al te leasen middels financial lease voor een zeer laag maandtarief. Middels ons digitaal aanvraagformulier kunt de gegevens achterlaten en er wordt op een zeer korte termijn gereageerd om u te begeleiden in het financiële traject van onze leasepartner. Volledig ontzorgen zodat u kunt bezorgen. Een betrouwbaar systeem zonder haken en ogen met veel vrijheid gedurende de looptijd.

Met een landelijk dealernetwerk en een importeur de zowel Nederland als België de beschikbaarheid van onderdelen en correcte afhandeling van garantie garandeert is dit een zekerheid voor uw bedrijf.

De FD Motors elektrische bezorgscooter, FD 7 DeliRoad, is speciaal ontworpen voor de bezorgmarkt. FD motors wordt in Nederland vertegenwoordigd en de ondersteuning is van topniveau!

Deze elektrische scooter is met een verstevigde voorvork, achterwielophanging en midden standaard enorm sterk en een zekerheid voor uw bedrijfsvoering. De totale belasting is met 160kg klaar voor het echte werk.

De FD 7 is verkrijgbaar in een 25 km/hr en 45 km/hr versie. De bezorgscooter is uitgerust met een 3000 watt sterke elektromotor gevoed door een goed en uniek 34 Ampère sterk accupakket en voldoet ruim aan de eisen van een bezorgscooter. De snor versie haalt 210 km actieradius en de brom versie haalt maar liefst een actieradius van 150 km. Het gemiddelde aantal gereden kilometers op een avond ligt tussen de 50 en 110 km, de accu kan dus gerust een hele avond mee om nadien weer binnen 5 uren volledig op te laden.

Elektrisch rijden wordt gesubsidieerd en kan bij een winstgevende onderneming of eenmanszaak tot wel honderden euro’s besparen op uw belastingaangifte. Wij kunnen de gehele aanvraag hiervan regelen voor u. Het elektrisch rijden is tot wel een factor 5 goedkoper dan het rijden op fossiele brandstoffen en uw bedrijf zorgt voor een duurzaam imago en een schoner milieu!

De drukte van een stad of een acute noodstop zijn geen probleem met het central breaking system CBS. Met dit remsysteem van 2 remschijven remt u met de voor en achter rem tegelijk met 1 remhendel en volledig gedoseerd. De scooter is zo geprogrammeerd dat er alleen gedoseerd opgetrokken kan worden in de eerste 12 km/hr, dit om om geforceerd rijgedrag te beperken. Een elektrische scooter heeft een sterke acceleratie onder normale omstandigheden.

Een koffer is in zeer korte tijd te bevestigen aan het platform van de scooter en kan uw eigen koffer dragen. De scooter is te verkrijgen in een prachtige witte of zwarte uitvoering.

Ben jij klaar om je bedrijf t optimaliseren met deze bezorgscooter dan kunt u het aanvraagformulier invullen en nemen wij contact op om alles voor u te regel zodat u alleen nog maar hoeft te bezorgen. Uber, Just Eat, Thuisbezorgd, zorginstellingen, Post nl bezorger, cafetaria bezorging , restaurant bezorging, magazijn transport, domino, new york pizza, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zeeland, Leeuwarden, Zwolle, Groningen, het maakt voor deze alleskunner niet uit wie of waar je er op rijdt. Hij doet wat die voor jou moet doen!

F7 25 km versie, snorscooter zonder helmplicht F7 45 km versie, bromscooter met helmplicht
Motor : 3000W elektrisch 3000W elektrisch
Batterij : Lithium-ion 72V/34AH Lithium-ion 72V/34AH
Optionele batterij : Yes ( Lithium-ion 72V/52AH) Yes ( Lithium-ion 72V/52AH)
Max. Bereik : 100Km ( 210 Km met optionele batterij) 90km ( 150 Km met optionele batterij)
Remmen : Schijf/Schijf (met CBS) Schijf/Schijf (met CBS)
Max. koppel : 44.0N.m bij 400min-1 41.0N.m bij 470min-1
Max. vermogen : 2.1Kw bij 400min-1 2.1Kw bij 470min-1
Laadtijd : 4h 4h
Oplader : 10A 10A
Max. belasting : 261Kg 261Kg
Klimvermogen : 15% 15%
Banden (Voor/Achter) : Voor & Achter : 90/90-12 Voor & Achter : 90/90-12
Zithoogte : 760mm 760mm
Gewicht : 111Kg 111Kg
Totale grootte : 1800mm x 690mm x 1130mm 1800mm x 690mm x 1130mm
Beschikbare kleuren : Parel wit, Zwart glans Parel wit, Zwart glans
Prijs koop met standaard 34 ampere accu € 3999,- € 3999,-
Prijs lease met standaard 34 ampere accu Neem contact op voor de lease prijs Neem contact op voor de lease prijs
Prijs koop met extra accu 34 + 52 ampere € 5799,- € 5799,-
Prijs lease met extra accu 34 + 52 ampere Neem contact op voor de lease prijs Neem contact op voor de lease prijs