{Title (the title tag):1}
  • Partner van Fastfuriousscooters.nl
  • Welkom bij Fietstra
  • De plek voor je elektrische scooter
  • Verkoop, Inruil, Reparatie, Onderhoud
  • Gratis 1e beurt bij aankoop van je scooter
Fietstra » Nieuwe fietsen

Welkom bij de fietsen pagina van Nederland, Fietstra zorg voor mobiliteit. Fietstra  heeft sinds Augustus 2020 een samenwerking met DUMO (duurzame mobiliteit) tweewielers in Groningen. De passie voor elektrische scooters wordt door Fietstra uitgevoerd met een volledig focus op dit gebied. Voor fietsen en elektrische fietsen zijn twee gelijkdenkende bedrijven samen gaan werken om een krachtig concept op gebied van kwaliteit, prijs en service in de fietsenmarkt neer te zetten. 

Het leveren, monteren, rijklaarmaken en onderhouden van een e-bike, sportieve fiets, stadsfiets, zorgfiets, moederfiets en bezorgfiets is allemaal mogelijk bij DUMO Tweewielers. 

Ook voor onderdelen en accessoires kunt u terecht in onze webshop. In de webshop zijn fietsen te vinden van Gazelle, KNAAP, Achille, BSP, Multicycle en van het eigen merk, Dumo. In de gemeente Groningen worden fietsen gratis thuisbezorgd en u krijgt er bovendien een gratis servicebeurt bij.

 

Dumo Is

 

Een duurzame onderneming op het gebied van tweewielers. Ze hebben topmerken en passie voor het vak. Vanaf Januari 2021 is fietsje Groningen ook overgenomen door DUMO en worden bekendere A merken van Gazelle en een zeer mooie bakfietsen serie toegevoegd aan de al sterke line up van DUMO.

Ga naar https://www.facebook.com/dumotweewielers/ voor de meest actuele informatie of kijk op https://dumofietsen.nl/ & https://fietsjegroningen.nl/ voor de websites van DUMO.