Fietstra » Nieuwe fietsen

Over Avalon, ons huismerk

 


Made in Holland!
 
Avalon staat voor kwaliteit, degelijkheid en design tegen de beste prijs. De fietsen worden al 16 jaar met grote zorg en vakmanschap in een eigen Nederlandse werkplaats geassembleerd. ​
 
Zodoende kunnen wij je de beste fiets aanbieden waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Ons assortiment bestaat uit een ruime hoeveelheid verschillende modellen, zodat je altijd een fiets kunt vinden die aan je wensen voldoet.​
 
Onze collectie is ingedeeld in 4 overzichtelijke rubrieken:
 
E-bikes, Transport, Stadsfietsen en Oma & Opa fietsen. Er zijn zowel dames als heren modellen in verschillende framematen verkrijgbaar. We hebben 1,3,7 versnellingen, rollerbrakes, terugtrapremmen en leuke accessoires om de fietsen nog aantrekkelijker te maken. Bekijk snel onze fietsen en wordt trotse eigenaar van een prachtige Avalon fiets. 
 
Fietsen waar kwaliteit en prijs in balans zijn. Onze afterservice is persoonlijk en wij garanderen dat we onze klanten niet verrassen met ongekende reparaties of kosten.
 

Geen geld om direct de fiets te kopen? Geen probleem. Wij hebben een fantastische samenwerking met Fietstflex, een betrouwbare partner in Fietsland als het gaat om zeer soepele betaalregelingen. 

 

Popal, past bij de hollandse nuchterheid

 

Nederlanders zijn dol op fietsen. Weer of geen weer, we pakken altijd de fiets. Popal maakt daarom trendy kwaliteitsfietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje. Daar word je toch blij van?

 

Populaire nieuwe fietsen

Garantie op onze nieuwe populaire fietsen

5 Jaar garantie op het frame

2 Jaar garantie op een elektrisch pakket van een E-Bike

1 jaar garantie op de onderdelen

De startdatum van een garantieperiode start op de dag overeenkomstig met de factuurdatum.