{Title (the title tag):1}
Fietstra » Nieuwe fietsen

Onze merken

Wij bieden onze klanten een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Om fietsen betaalbaar te houden hebben wij gekozen voor kwaliteitsmerken zoals Avalon en Popal. Naast de betaalbare lijn fietsen beschikken we ook over een absoluut kwaliteitsmerk van het Duitse Victoria. Dit merk staat bekend om zijn innovatie en enorm goede kwaliteit. Meerdere testen in zowel Nederland als Duitsland hebben dit onderschreven.

Over Victoria Fietsen

 

VICTORIA is je betrouwbare partner vóór, tijdens en ook na de aanschaf van je VICTORIA-fiets.

Onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – voor de productie van onze fietsen worden uitsluitend hoogwaardige onderdelen gebruikt. En daardoor zijn onze fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar.

We zijn een traditioneel merk. Het merk VICTORIA gaat terug tot 1886 en dankzij ons voortdurende streven naar innovatie in al die jaren en onze knowhow, ben je bij ons verzekerd van een deskundig advies.

VICTORIA beschikt over een uitgebreid netwerk van handelaren, met name op het gebied van e-bikes. Daardoor ben je als klant niet alleen zeker van een goede beschikbaarheid van zijn onze producten, je kunt bij onze handelspartners ook rekenen op een uitgebreide service.

Wij hebben voor ieder gebruik een geschikt model. Ongeacht of je een fiets van VICTORIA zoekt voor gebruik in de stad, voor het maken van een avontuurlijke trektocht of een fietsvakantie – bij ons vind je de juiste fiets.

Meer informatie is te vinden op de website van Victoria. De website is volledig Nederlands.

https://www.victoria-fahrrad.de/nl/

 

Over Avalon

Made in Holland

Avalon staat voor kwaliteit, degelijkheid en design tegen de beste prijs. Onze fietsen worden al 16 jaar met grote zorg en vakmanschap in onze eigen Nederlandse werkplaats geassembleerd. ​

Zodoende kunnen wij je de beste fiets aanbieden waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Ons assortiment bestaat uit een ruime hoeveelheid verschillende modellen, zodat je altijd een fiets kunt vinden die aan je wensen voldoet.​ We leveren alle modellen die op de website van onze leverancier staan vermeld.

Kijk voor actuele informatie en alle modellen ook op https://avalon-fietsen.nl/

 

Over Ecruiser e bike

 

Deze stoere robuuste e fat wheel bike is van het merk Ecruiser. Ecruiser levert hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de mobiliteitsindustrie met een geheel eigen en uniek concept. 

 

Voor een goede, sterke, betaalbare kwaliteitsfiets ga je dus naar Fietstra Groningen. Stadsfietsen, Ebikes, Transportfietsen, Mamafietsen en Vouwfietsen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Met zelfs een special zoals de vintage cruiser ebike hebben we voor een ieder keus in ons brede, mooie en unieke assortiment fietsen en ebikes.

 

Fietst van de zaak met Nationale fiets Fietsprojecten en Fisc Free

 

Het is bij Fietstra Groningen mogelijk om via uw werk een enorme korting door belastingvoordeel via het brutoloon te behalen. U profiteert al snel van dit voordeel indien uw werkgever in de werkkostenregeling geregeld heeft dat deze secundaire arbeidsvoorwaarde voor het personeel beschikbaar is gesteld. Het is simpel, online en snel te regelen voor onze klanten. Een leuke, goede, sterke fiets gezien in het assortiment van Fietstra? Bestel de fiets dan snel of neem contact met ons op.

Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel? Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Doe dan mee aan het Nationale Fietsplan!

Wat is het Nationale Fietsplan?

Met het Nationale Fietsplan schaft u op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan met maximaal 52% korting. En dat is nog niet alles. U kunt ook met fiscaal voordeel een fietsverzekering en de Nationale Fietsbon aanschaffen.

Voordelen van het Nationale Fietsplan

  • Een nieuwe fiets met maximaal 52% voordeel
  • Aanschaf van een fiets via de erkende rijwielhandelaren
  • Een fiets naar keuze

Voorwaarde deelname Nationale Fietsplan

De belangrijkste voorwaarde om een fiets via het Nationale Fietsplan aan te schaffen, is dat uw werkgever het Nationale Fietsplan aan zijn werknemers aanbiedt. Doet uw werkgever nog niet mee? Attendeer hem dan snel op het Nationale Fietsplan.  Of meld uw werkgever aan en win een gratis fiets! Deze actie is niet van FIETSTRA maar van het NFP.

 

 

Populaire nieuwe fietsen

Garantie op onze nieuwe populaire fietsen

5 Jaar garantie op het frame

2 Jaar garantie op een elektrisch pakket van een E-Bike

1 jaar garantie op de onderdelen

De startdatum van een garantieperiode start op de dag overeenkomstig met de factuurdatum.