{Title (the title tag):1}
Fietstra » Nieuwe fietsen » Mama Fiets

Mama Fietsen

 


 

De kinderen naar school of de peuterspeelzaal brengen, daarna even door naar de supermarkt voor de boodschappen. Alle ruimte en stabiliteit voor een kinderzitje en het doen van je boodschappen. De Elegance moederfiets is sterk, veilig en elegant. Een showmodel voor elke moeder die met een prima prijs een kwaliteitsfiets zoekt. Een stabiel oversized frame, een lage ruime instap, bredere banden ben jij een alleskunner op deze prachtige moederfiets. Het stuur is lekker met foam bedekt voor de kleine kinderhandjes en dankzij een twee poot standaard staat de fiets als een huis en kun je je kind met een gerust hart op de fiets in een kinderzitje plaatsen.

Deze Avalon mamafiets leent zich uitstekend voor de drukke vader of moeder van deze tijd. PEen prima instap en sterke fiets maken dit een prima basis voor veel fietsplezier met de kids.

 

Artikel: F902

Avalon Elegance 54cm. Kleur: mat zwart. Type: Mammafiets. Uitvoering: shimano N3/Rollerbrakes. Met oa: Alu frame en vork, CST 2.0 creme banden, Knus zadel, Rodi velgen, spaak 13 voor en achter, dubbele standaard, verstelbare stuurpen, Abus ART slot, Made in Holland!