{Title (the title tag):1}
Fietstra » Nieuwe fietsen » Transport Fiets & Zorgfiets

TRANSPORT / Zorgfietsen / Schoolfiets


Deze robuuste transport fietsen zijn ideaal voor alledaagse ritten naar werk, school of de winkel.
Deze alleskunners zijn naast functioneel ook nog eens een trendy verschijning die zich onderscheiden van de normale transport fiets.
​De Popal en Avalon Transport collectie bestaat uit een diverse modellen variërend van een remnaaf uitvoering tot aan 7 versnellingen en rollerbrakes.

Ook zakelijk te gebruiken door een mand voorop te plaatsen en licht klein transport uit te voeren. Ideaal voor zorggroepen om alle werkmateriaal mee te kunnen nemen. 

De Modellen 

Schoolfiets van het jaar 2020 getest door scholieren voor het AD

De Popal Daily Dutch Prestige met 7 versnellinge en een remnaaf zoals getest in het AD schoolfietsen test door echte scholieren

Uitgeroepen tot schoolfiets van het jaar in het AD. Getest door scholieren zelf. Een fiets met 7 versnellingen en een remnaaf voor een zachte prijs een goede kwaliteit.

Nu met gratis universele telefoonhouder gemonteerd! Dat is wel zo veilig.

De Daily Dutch Prestige N7 RN is jouw luxe aluminium werkpaard voor iedere dag! Deze solide transportfiets fietst jou zonder moeite door alle uitdagingen van de dag, want door de 7 Shimano versnellingen is geen brug te ver of tegenwind te hard. De dubbele pootstandaard en stuurblokkering zorgen dat de fiets stevig op zijn plek blijft staan en met de LED batterij verlichting ben je altijd veilig zichtbaar wanneer je langs zoeft! Remmen doe je met de terugtraprem en V-brakes voor. Verkrijgbaar in framemaat 50 en 57cm.

Specificaties:

Materiaal Frame

Aluminium

Banden

CST Metropolitan Palmbay

Zadel

Fijn

Wielmaat

28 inch / 50 cm

Slot

Ja

Bagagedrager

Ja

Stuurblokkering

Ja

Jasbeschermer

Nee

Fietsbel

Ja

Garantie

2 jaar

Voordrager

Balhoofd

Voorrem

V-brake

Achterrem

Terugtraprem Shimano

Versnellingstype

Shimano Nexus 7

 

Nexus N3 Remnaaf

Nexus 3 Rollerbrakes (N3) 

Nexus N7 rollerbrakes (N7)