{Title (the title tag):1}
Fietstra » Nieuwe fietsen » Zakelijk leasen

E-bike & fiets leasen vanaf 1 januari 2020 bij Fietstra

LEASE A BIKE: jouw fiets van de zaak

Het fietsplan of 'de fiets van de zaak' komt terug! Vanaf 2020 lease je jouw stadsfiets, racefiets, speed-pedelec of elektrische fiets tegen een bijtelling van slechts 7 procent. Vanaf zo’n 5 euro per maand ben je al onderweg. En die fiets kun je ook gewoon privé gebruiken.

Ga naar https://www.lease-a-bike.nl/ voor alle actuele informatie om uw werkgever juist te informeren. Schud je werkgever wakker en overleg deze niet te missen kans om zijn of haar werknemers fitter te krijgen en een belangrijke stap te zetten naar minder CO2 uitstoot door meer te fietsen en minder de auto te gebruiken.

Kom snel naar ons magazijn met uw bestelcode en we maken uw bestelling in orde!

VICTORIA fietsen, ons A-Merk voor de zakelijke fietslease

VICTORIA fietsen – deskundig advies bij de aanschaf van een fiets

 

Je bent op zoek naar een nieuwe fiets? Of je wilt weten welke fietsen er te koop zijn en wat daarbij voor jou van belang zou kunnen zijn. Dan zit je bij ons goed. Wij geven onze klanten graag advies voor de aanschaf van een fiets. Uiteraard geheel vrijblijvend, en daarbij maakt het niet uit via welk kanaal je op zoek bent naar info. Bij VICTORIA ben je altijd welkom. Victoria – Het Duitse fietsmerk met een van de langste tradities op fietsgebied.

VICTORIA fietsen – Onderweg naar de perfecte fiets

 

VICTORIA is je betrouwbare partner vóór, tijdens en ook na de aanschaf van je VICTORIA-fiets.

Onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – voor de productie van onze fietsen worden uitsluitend hoogwaardige onderdelen gebruikt. En daardoor zijn onze fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar.

We zijn een traditioneel merk. Het merk VICTORIA gaat terug tot 1886 en dankzij ons voortdurende streven naar innovatie in al die jaren en onze knowhow, ben je bij ons verzekerd van een deskundig advies.

VICTORIA beschikt over een uitgebreid netwerk van handelaren, met name op het gebied van e-bikes. Daardoor ben je als klant niet alleen zeker van een goede beschikbaarheid van zijn onze producten, je kunt bij onze handelspartners ook rekenen op een uitgebreide service.

Wij hebben voor ieder gebruik een geschikt model. Ongeacht of je een fiets van VICTORIA zoekt voor gebruik in de stad, voor het maken van een avontuurlijke trektocht of een fietsvakantie – bij ons vind je de juiste fiets. Blader door de online catalogus om een weloverwogen keuze te maken. 

 

LEASE A BIKE: dé leasefiets voor uw werknemer

Het ‘fietsplan’ is terug! Bied uw werknemers eenvoudig een leasefiets aan. Loop voorop op het gebied van duurzaamheid en vitaliteit. Zonder omkijken. Zonder kosten. 

Ga naar https://www.lease-a-bike.nl/ voor alle actuele informatie om uw werknemers juist te informeren. Kijk naar alle voordelen van dit leaseplan en het mooiste is dat het de werkgever ook nog eens NIETS hoeft te kosten!

Behoud uw Kilometervergoeding. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met ons. We komen vrijblijvend langs.