{Title (the title tag):1}
  • RDW Erkenning
  • Webwinkel Keurmerk
  • De plek voor je elektrische scooter
  • Verkoop, Inruil, Reparatie, Onderhoud
  • Betalen bij levering

Scootmobiel Het Noorden

De beste en betaalbare scootmobiel vindt je bij Fietstra Groningen

De beste service en garantie! Je bent hier op het juiste adres voor een betrouwbare scootmobiel of 3 wielscooter scooter in Groningen, Friesland, Drenthe. Bezorging volledig rijklaar mogelijk in Groningen, Friesland en Drenthe. Woon je buiten Groningen, Friesland of Drenthe dan kun je contact opnemen voor eventuele bezorgopties. Voor de beste speciale scootmobielen van Het Noorden ben je bij Fietstra op het juiste adres. Grote actieradius tot wel 300km mogelijk, duimgas, voetgas, voetrem een stokhouder is allemaal mogelijk. Ook met een windscherm zit u lekker beschut op uw scootmobiel.

 

Een scootmobiel bent u geestelijke vaak  niet aan toe maar lichamelijk lukt het gewoon niet meer om het met 2 wielen te doen. Een scootmobiel of driewielscooter is een gestabiliseerd voertuig dat u altijd voorziet in stabiliteit. Wij hebben een leuk en betaalbaar assortiment scootmobielen en driewielscooters. Mocht uw optie er niet bij staan dan vernemen wij dit uiteraard graag. U kunt ons dan bereiken via 085-1300403 of kom gezellig langs in onze showroom zodat we kunnen kennismaken en met u de keuzes en mogelijkheden doornemen. Bent u niet in de gelegenheid langs te komen? Dan kunnen we bij u thuis een afspraak oplocatie maken. Neem dan contact op via het aanvraagformulier onder de modellen. De scootmobielen komen in aanmerking voor een WMO of PGB aanvraag en wij kunnen u voorzien van een juiste offerte hiervoor.  Bent u benieuwd hoe een scootmobiel rijdt? Neem dan even contact op voor afspraak.

Onze leverancier van de Nipponia pride, trimo, 2 fast scootmobielen kennen geen grenzen. Zij bouwen aan een scootmobiel met voetrem, duimgas, aangepaste accupakketen, snelheidsregelaars, aangepaste stoelen en nog veel meer.  


Onderhoud en Reparatie uitsluitend op afspraak van eigen klanten.

Afspraak aan huis
Genoemde bedragen zijn incl. btw. tenzij anders vermeld

Neem gerust contact op om meer informatie in te winnen

tags: ecruiser, fat wheel, vat wheel, dikke wiel, elektrisch, electrisch, rubrider, spyderwheelz, goedkope, goedkoop, e-scooter, e-bike, groningen, groen, duurzaam, zuinig, zomer, winter, milieu, lease, custom made, dikke wielen, roden, leek, drachten, winschoten,  trendscooter, trendy, hip, beste scooter , snorfiets, snorbrommer, herfst, herfstvakantie, beste service, all inn service goede garantie , elektrische scooter haren groningen , eelderwolde , IVA, passend op NIU , Vespa elektrisch Groningen fast furious