In Groningen is Fietstra Zorg voor Mobiliteit al geruime tijd een vertrouwd adres voor mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd hun assortiment verder uit te breiden en de samenwerking met verzekeraars te versterken. Fietstra biedt een uitgebreid scala aan elektrische voertuigen, waaronder scooters, scootmobielen en steps.

 

Met een nadruk op elektrische voertuigen heeft Fietstra zich weten te onderscheiden als specialist in deze categorie. Elektrische scooters en scootmobielen hebben hun populariteit de afgelopen jaren zien toenemen vanwege hun milieuvriendelijkheid en efficiëntie. Fietstra is trots op hun ruime ervaring en expertise in dit domein, wat hen in staat stelt om de beste service en ondersteuning te bieden aan klanten die kiezen voor duurzame mobiliteitsoplossingen.

 

Het assortiment van Fietstra omvat een breed scala aan elektrische voertuigen, waaronder de merken IVA, Killerbee, E-Cruiser, Nipponia, Doohan en For-Motion. Bovendien biedt het bedrijf ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan voor verschillende andere elektrische scootermerken, zoals Yadea. Dit toont de toewijding van Fietstra om klanten een uitgebreide service te bieden, ongeacht het merk van hun elektrische scooter.

 

Naast hun specialisatie in elektrische voertuigen, biedt Fietstra ook onderhoud en reparatie aan voor bekende merken benzinevoertuigen, waaronder Vespa, Sym en Peugeot. De werkplaats van Fietstra is professioneel ingericht en beschikt over originele onderdelen, waardoor klanten er zeker van kunnen zijn dat hun voertuigen in goede handen zijn. Wat opvallend is, is dat klanten hun scooter of scootmobiel niet bij Fietstra hebben hoeven kopen om gebruik te maken van de uitstekende reparatie- en onderhoudsdiensten.

 

Een ander voordeel dat Fietstra biedt, is hun samenwerking met verschillende verzekeraars. Ze werken nauw samen met verzekeraars om de schade aan voertuigen te beoordelen en klanten te voorzien van gepaste offertes, met behulp van schade-experts om het proces efficiënt af te handelen. Deze samenwerking geeft klanten gemoedsrust in het geval van onverhoopte schade aan hun voertuig.

 

Scootmobielen met een fris uiterlijk, een actieradius tot wel 300km en bediening zoals een scooter of aangepast aan uw handicap. Het maakt de proffesionele werkplaats van Fietstra niets uit. Wij maken jong enoud weer blij met een gepaste mobiliteitsoplossing. Van een kleine scootmobiel of een grote vierwieler Fietstra doet het allemaal. 

 

Fietstra Zorg voor Mobiliteit verwelkomt klanten van alle leeftijden, van jong tot oud. Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan de normen en waarden van vroeger, terwijl ze profiteren van de technologieën van vandaag. Deze combinatie maakt Fietstra een betrouwbare en gewaardeerde partner voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve mobiliteitsoplossingen in Groningen.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw mobiliteitsbehoeften, ongeacht of u kiest voor een elektrische scooter, een benzine scooter of een scootmobiel? Bezoek dan Fietstra Zorg voor Mobiliteit in Groningen, waar ze u graag helpen met hun uitgebreide assortiment en professionele service.