About Vito helmets

Met jaren ervaring in de verkoop van helmen in Europa is tweesupport een eigen merk helm gaan ontwerpen en verkopen onder de Vito Helmets. Dit is is een daverend succes sinds de start in 2015.

 

Het doel is vanaf het begin al een helm te kunnen bieden waar de prijs en kwaliteit zeer goed zijn. Tweesupport en Fietstra bieden regelmatig nieuwe modellen aan die zijn afgestemd op de voortdurende veranderende markt. Er worden regelmatig nieuwe kleuren en modellen toegevoegd aan de webshop en met de komst van Vito helmen is het niet meer nodig om te kiezen tussen modieus of een cool design, Vito heeft alle soorten en maten helmen die je maar wenst.

Dus ben je opzoek naar een betaalbare, veilige, ECE goedgekeurde helm en wil je niet toegeven op comfort en design? Kies dan hier je favoriete Vito helm en rijdt binnenkort veilig de weg op.

Met de aanstaande helmplicht voor snorscooters hebben we nu ook de mogelijkheid om met VITO helmets de speedpedelec en snorscooter goedgekeurde helmen aan te bieden.

 

Bij ons in de winkel vindt je de verschillende modellen die je kunt passen en bestellen bij je aankoop.