Wie is Fietstra

Fietstra, zorg voor mobiliteit.

Opgericht door 2 jonge Groninger ondernemers met de gedachten mobiliteit te verzorgen op een andere manier.

B2B en B2C mobiliteitsoplossing van nu en de toekomst. Een heldere kijk op de verkoop, service en onderhoud van (E-) scooters en steps. Inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe (E-) scooters en steps.

Wij staan voor een gezonde prijs kwaliteit verhouding gecombineerd met Noordelijke nuchterheid en gezond verstand. Eerlijkheid en betrouwbaarheid is waar wij naar handelen.

Onze processen zijn ingericht om de juiste prijs en kwaliteit voor onze klanten te kunnen behalen. Een continue verbetering in deze processen heeft altijd het uitgangspunt de klant ten goede te komen.

Bestel je producten in onze webshop of kom gerust langs in ons magazijn door een afspraak te maken. De koffie en vriendelijke service staan dan voor u klaar. Graag verwelkomen wij u als onze klant. Laten we samenwerken aan een gezonde en schonere toekomst. Fietstra, zorg voor mobiliteit.

We werken landelijk samen met Voordeelscooters.nl en zijn daarmee voor Groningen en omstreken het service punt en aanspreekpunt. Wij onderhouden zowel benzine als elektrische scooters. Elektrische scooters zijn onze eigen verkoop en wij hopen uiteindelijk de benzine klanten te kunnen overtuigen van de vele voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt.

Wij zijn dealer van Nipponia, Doohan, IVA, Lifan, Ecruiser en hebben een ruim gebalanceerd scooteraanbod waar voor iedereen wel een juiste keuze tussen zit. Naast dealerschap kunnen wij via Fast&Furious special scooters ook alle andere A merken zoals Vespa, Piaggio, Killerbee, Sym, Peugeot, Yamaha leveren. Stel je scooter bij ons of onze partner samen en kom de scooter in Groningen afhalen en laat hem daar onderhouden. 

Neem gerust contact met ons op wanneer je niet kunt vinden bij ons wat je zoekt of indien je een idee hebt waarvan je denkt dat wij van nut kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Fietstra