{Title (the title tag):1}
  • Online open en onderhoud reparatie op afspraak
  • Welkom bij Fietstra
  • De plek voor je elektrische scooter
  • Verkoop, Inruil, Reparatie, Onderhoud
  • Gratis 1e beurt bij aankoop van je scooter
Fietstra » Klantenservice » Wie is Fietstra

Wie is Fietstra

Fietstra, zorg voor mobiliteit.

Opgericht door 2 jonge Groninger ondernemers met de gedachten mobiliteit te verzorgen op een andere manier.

B2B en B2C mobiliteitsoplossing van nu en de toekomst. Een heldere kijk op de verkoop, service en onderhoud van fietsen, Ebike, E scooters en steps. Inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe fietsen, Ebike, E scooters en steps.

Wij staan voor een gezonde prijs kwaliteits verhouding gecombineerd met Noordelijke nuchterheid en gezond verstand. Eerlijkheid en betrouwbaarheid is waar wij naar handelen.

Onze processen zijn ingericht om de juiste prijs en kwaliteit voor onze klanten te kunnen behalen. Een continue verbetering in deze processen heeft altijd het uitgangspunt de klant ten goede te komen.

Bestel je producten in onze webshop of kom gerust langs in ons magazijn door een afspraak te maken. De koffie en vriendelijke service staan dan voor u klaar. Graag verwelkomen wij u als onze klant. Laten we samenwerken aan een gezonde en schonere toekomst. Fietstra, zorg voor mobiliteit.

Neem gerust contact met ons op wanneer je niet kunt vinden bij ons wat je zoekt of indien je een idee hebt waarvan je denkt dat wij van nut kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Fietstra