Diefstal

Onze leverancier van gebruikt fietsen werkt nauw samen met Justitie en scant alle inkomende fietsen alvorens ze tot verdere verwerking overgaan. Onze fietsen zijn daarom 99% niet gestolen. 

Waarom 99%? Het wil wel eens voorkomen dat een fiets in beslag is genomen of een fietst is gestolen van iemand die op reis is. De dief levert de fiets snel in omdat de fiets dan nog niet geregistreerd staat in onze databases. Bij thuiskomst komt de rechtmatige eigenaar erachter dat de fiets is gestolen. Indien de eigenaar dan aangifte doet kan de fiets al lang en breed verkocht zijn of weer verwerkt zijn tot een verbeterde fiets.

Wij houden elk framenummer bij in ons systeem. Dit nummer koppelen we aan een verkoop. Indien wij worden gebeld dat een framenummer toch gestolen blijkt te zijn dan nemen wij weer contact op met onze klant en gaan we geheel kosteloos een andere fiets klaarmaken voor onze klant.

Indien wij een fiets inruilen wordt de fiets gecontroleerd op diefstal en worden uw gegevens gecontroleerd en gearchiveerd.

 

Ook wij zijn tegen het stelen van de fietsen en doen er alles aan om dit te voorkomen of te registreren. Je kunt in onze winkel ART 2 goedgekeurde sloten kopen welke in combinatie met ons AXA kettingslot elke dief demotiveert om uw fiets te stelen.

 

Mochten er verdere vragen zijn dan kunt u contact opnemen via de contact pagina.