{Title (the title tag):1}
Fietstra » Elektrische scooters

E Mobility of the future,

De toekomst start hier en vandaag!

Webwinkel Keurmerk

FIETSTRA presenteert:

Fietstra is klaar voor een schonere toekomst. Van Groningen tot Zeeland het is ons niet gek genoeg of we komen het brengen voor slechts €99,- volledig gemonteerd aan huis in Nederland. Elektrische scooters met een grote actieradius, kwalitatief sterk en ook nog eens met zeer goede zakelijke mogelijkheden. Wij werken samen met betrouwbare partners die hun verantwoordelijkheid 100% durven te nemen voor de geleverde producten en uitstekende garantiebepalingen hebben. Onderdelen en accessoires zijn goed leverbaar en al onze klanten hoeven alleen maar zorgeloos de weg of een golfbaan op te gaan om heerlijk te genieten van een fluisterstille, stoere en sterke elektrische bromfiets / snorfiets / e scooter. Heeft u een bezorgdienst of wenst u cargo te vervoeren? Geen probleem met onze cargo modellen die hier speciaal voor zijn ontwikkeld. Zakelijk absoluut zeer voordelig in aanschaf en uw brandstofkosten dalen met een factor 5 per jaar! Met een partner als Ecruiser.nl en Office Centre Groningen zijn wij sterk vertegenwoordigd op de elektrische scootermarkt in Nederland. Onze scooters worden geleverd met een RDW erkenning en kenteken. Een webwinkelkeurmerk geeft onze transparantie en vertrouwen weer voor u als onze toekomstige klant. 

De Ecruiser X1 van Fietstra

Hij is STOER, uniek en robuust! Onze 1e en absoluut zeer gave Elektrische scooter:
Met zijn brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een kortere remweg en samen met de achtervering maken zij de Ecruiser X1 zeer comfortabel om mee te rijden. Daarnaast wordt de Ecruiser standaard geleverd met een draagbare accu voor meer gebruikersgemak, digitale snelheidsmeter, dubbele achter schokdempers, alarmsysteem incl. afstandsbediening, stuurslot en een USB oplaadpunt voor uw smartphone. Dit alles maakt de Ecruiser X1 de meest comfortabele en gebruiksvriendelijke scooter ooit! 

X1 kan standaard geleverd worden met NL accupack van batterylabs > 1 jaar Garantie. (Meerprijs)

 

Check alle elektrische scooters op onze elektrische scooters pagina.

Yadea

Wereldwijd meer dan 3 miljoen elektrische voertuigen per jaar verkoopt Yadea. Ze zijn het e scooter merk uit Azie en zeer betrouwbaar. Het Yadea Z3 model wordt zelfs gebruikt bij cross evenementen en stunt filmpjes. Het merk heeft zeer ruime ervaring en bied een echt top product aan voor de Nederlandse E scooter markt. Onze partner Ecruiser is officeel Yadea dealer en de Yadea modellen zijn allemaal bij Fietstra Groningen te koop. Voor de beste elektrische scooter klik je snel naar onze elektrische scooter modellen pagina en leef je uit.

Cutomize volledig naar eigen wens. Heb jij de meest unieke cruiser?

 

Customize naar eigen wens! wees uniek

Heb je graag iets unieks? Customize zelf de kleuren combinatie zodat de Ecruiser perfect past bij jouw unieke smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren voor het frame of de kappen set. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de Ecruiser X1 in de kleuren van je bedrijf te kiezen. Tevens kun je het zadel naar wens samenstellen, van stiknaad tot materiaal en kleur.

De Ecruiser in dezelfde kleuren als je auto of motorfiets? Ook dat is mogelijk!

Niets is gek genoeg met onze Fat Wheel Ecruiser. Become the King of the road!

 

Verdien tot wel €800,- per jaar terug

 

Het rijden met de 100% elektrische scooter heeft vele voordelen ten opzichte van de hedendaagse verbrandingsmotoren, voor zowel de portemonnee als het milieu.

Zo is bijvoorbeeld de Ecruiser X1 superzuinig met nog geen €0,50 elektriciteitskosten per 100 km tegenover de €7,- bij een conventionele scooter, je verdient dan ook snel de hogere aanschafprijs van het elektrisch rijden terug.

Twijfel niet langer en start direct met de meest coole, milieu en geldbesparende e scooters van Fietstra.

 

Zakelijk aanschaffen en bespaar heel veel geld! Dit is pas slim investeren in je bedrijf

B2b - Zakelijk

Zoveel mensen, zoveel meningen. En laat die bij ondernemers nou vaak nog eens extra uitgesproken zijn. 

Dat vinden wij alleen maar een pluspunt! Er is niemand die zo goed weet wat bij z’n bedrijf past als de ondernemer zelf. Dus waarom kiezen uit standaard modellen als je je ecruiser ook zelf kunt samenstellen?

De Ecruiser is bijvoorbeeld zo opgebouwd dat hij volledig te customizen is, op basis van uw specifieke wensen. Je eigen logo op de grote kappen geven u een prima reclame uiting voor uw bedrijf en duurzame imago.

Bepaal de toepassing en kies vervolgens de kleur en de accessoires die het beste aansluiten op uw huisstijl. Hoe ziet jouw elektrische scooter eruit? Wij zijn benieuwd !

Heb jee bezorgdienst en wil je de warme maaltijden goedkoop, warm en snel bij de klant afleveren dan hebben we speciale Cargo modellen in ons assortiment.

Bespaar niet alleen op elektrisch rijden maar krijg ook nog eens heel veel geld op de aanschafwaarde retour door milieubesparende investerings subsidies van de MIA, VAMIL en KIA. Hulp nodig? Wij kunnen dit traject verzorgen voor onze klanten.

Garantie, service en onderhoud

Wij voldoen aan de garantiebepaling die terug te vinden zijn in onze klantenservice sectie. Neem de algemene voorwaarden en bijzondere product eigen garanties goed door om misverstanden te voorkomen.

Service en garantie is iets waar wij volledig voor staan. Bestel uw product en ervaar onze service zelf.

E Scooter nodig om uw verhuur in Groningen, Friesland of Drenthe een boost te geven?

Wij kunnen uw verhuurbedrijf voorzien van meerdere Elektrische scooters. Wij bieden een haal en brengservice, garantie, Service & Onderhoud met haal en brengservice. Kortom een totaal verhuur concept is voor u nog maar een kleine moeite.

Neem contact met ons op om deze mogelijkheden allemaal te bespreken.