Fietstra-EV Elektrische Voertuigen

Fietstra, zorg voor mobiliteit verkoopt elektrische scooters online en heeft een locatie in Groningen. Fietstra heeft een Elektrische Voertuigen (EV) assortiment voor snorfietsen, bromfietsen, tweewielers en driewielers. Op aanvraag kunnen wij ook elektrische invalide / mindervalide scooters en driewielers aan onze klanten aanbieden. Elektrische scooter Groningen vind je bij Fietstra. De beste en ook goed geteste scooters koop je bij Fietstra Groningen. Leasen van elektrische scooters is ook een optie bij Fietstra Groningen. Achteraf betalen met Klarna of PayPal betalingen zijn ook mogelijk bij ons.

De vele voordelen van elektrisch rijden

Elektrische scooters winnen terrein op de traditionele benzine scooters. De elektrische scooter heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele benzine scooters. Zo heb je geen noodzaak meer om een benzinepomp op te zoeken en kun je thuis, op je werk, in je schuur of garage en onderweg op vele locaties je accu gemakkelijk opladen aan de scooter zelf of door de uitneembare accu mee te nemen en de accu overal op te laden aan een gewoon stroompunt. Je kunt de snelheid veel nauwkeuriger regelen, je hebt in de koude wintermaanden geen start problemen, er worden talloze mogelijkheden op aangebracht zoals usb aansluitingen, bleutooth, smartphone apps kunnen koppelen, gps systemen en ga zo maar door. 

Bespaar fors op brandstof en onderhoud

De elektrische scooter is in aanschaf bijna identiek aan de benzine scooter. Een elektrische scooter is wel 4 maal goedkoper in gebruik als het gaat om het gebruik van een brandstof. Afhankelijk van je te maken kilometers per dag is een besparing van €800,- tot €1000  per jaar te realiseren. Tevens bespaart u fors op het jaarlijkse onderhoud. Er zitten veel minder slijtage onderdelen op een elektrisch aangedreven scooter of driewieler. Om uw accu in topconditie te houden hebben wij speciaal apparatuur tot onze beschikking. Je accu gaat dan afhankelijk van uw eigen gebruik vele kilometers mee. 

Snorfiets of Bromfiets beiden elektrisch mogelijk

De Elektrische scooters zijn verkrijgbaar in een snorfiets versie die 25 km/hr rijdt als maximale snelheid en kan worden gereden zonder helmplicht of een bromfiets versie die 45 km/hr rijdt als maximale snelheid en wel een helmplicht kent. Beide versies kunnen bij Fietstra worden opgevoerd tot verschillende maximale snelheden zodat u geen wok notering krijgt.

Actieradius, hoe ver kom ik met mijn opgeladen accu?

 

De prestaties van een elektrische scooter zijn anders dan die van de benzine aangedreven scooters. Het is erg belangrijk om te begrijpen hoe een elektrische scooter werkt voordat je hem besteld.

 

Test Condities over het algemeen:
Nieuw voertuig met nieuwe batterij, temperatuur 20 graden Celcius, Geen Wind, alle lichten uit, niets aangesloten op USB-poort, gewicht max. 70kg, bandenspanning 1.3Bar.

-    Rijstijl, Type ondergrond, Milieu, Weersomstandigheden en Temperatuur kunnen de Actieradius verkorten.
-    Bandenspanning en laadgewicht verkorten de actieradius.
-    De actieradius zal in de winter lager zijn door de lage temperatuur.
-    De accu verliest jaarlijks 10% capaciteit die de actieradius verkort. Tenzij juist onderhouden door accuservice in een beurt te laten uitvoeren.

Onze merken

 

IVA

IVA scooter koop je bij Fietstra Groningen. Het merk IVA al ruim 15 jaar specialist in mobiliteit. IVA Mobility richt zich de laatste tijd voornamelijk op de markt voor elektrisch aangedreven voertuigen met een snelheid tot 45 km per uur. IVA is al jaren gespecialiseerd in de verkoop van elektrische voertuigen. We houden sterk rekening met de wensen en behoeften van de verschillende klanten, dit is erg goed terug te zien aan de verscheidenheid van ons modellengamma. Dankzij de betrouwbare technologie en eerlijke prijzen verkopen deze toegankelijke voertuigen zeer goed in grote delen van Europa. De fabrieken waar IVA mee samenwerkt staan grotendeels in Japan India en China. In de periode van 2004 tot 2019 zijn circa 40.000 voertuigen verkocht in Nederland, Duitsland en België.  

De tevredenheid van de klant staat bij IVA Mobility uiteraard altijd voorop. Wij onderschatten de hoge verwachtingen niet en werken voortdurend aan het optimaliseren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Als het gaat om het nakomen van afspraken, leggen wij de lat voor onszelf erg hoog. Naast hoogwaardige producten bieden wij de klanten ook gedegen advies en technische ondersteuning.

Ecruiser

Ecruiser scooter koop je bij Fietstra Groningen. Ecruiser heeft de meest hippe, stoere en lifestyle escooter/ebike modellen van Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in Urban e-mobility en bieden eigentijdse merken op een inspirerende  manier. Als partner van ecruiser.nl in Groningen voeren wij een aantal van hun gevoerde merken in onze mooie stad Groningen.

Nipponia

Nipponia scooter koop je bij Fietstra Groningen. Nipponia is een bedrijf dat al vele jaren verbonden is met de motorfietsmarkt. De naam is afgeleid van het woord "Nippon", dat is de inheemse naam van Japan. Het weerspiegelt het erfgoed, de kennis en de toewijding om haar partners en klanten motorfietsen te bieden die Japanse verfijning en technische knowhow omarmen.

Nipponia is prominent op de wereldwijde motorfietsmarkt met de technologische knowhow die voortvloeit uit een lange aanwezigheid in het veld. Het belangrijkste doel van het bedrijf is om haar klanten motorfietsen te leveren die voldoen aan hun dagelijkse behoeften aan veilig en betrouwbaar gebruik, terwijl ze constant aanwezig zijn en continue ondersteuning bieden.

Nipponia onderscheidt zich omdat elk model wordt gekenmerkt door een innovatief ontwerp en een unieke stijl, aantrekkelijk voor degenen die zich willen onderscheiden van de massa.

Kernwaarden van Nipponia zijn: innovatief ontwerp, originaliteit, betrouwbaarheid, constante aanwezigheid en ondersteuning, waar voor je geld

Kortom een betrouwbare elektrische scooter fabrikant waar we jarenlang plezier aan kunnen beleven.

Doohan

Doohan scooter koop je bij Fietstra Groningen. Doohan Technology is een zeer groot merk in Azië. Het continent waar de elektrische scooters al jaren een standaard zijn.
Doohan is een High Tech bedrijf die is opgezet tussen enerzijds motorspecialisten en anderzijds grote investering maatschappijen. Ze zijn continu op zoek naar de beste, nieuwste en slimste elektrische mobiliteitsoplossingen. Hierin worden zij dus gesteund middels de juiste financiën en kennis. Een betrouwbare partner als het gaat om elektrische voertuigen.

Innovatie staat voor Motivatie om nieuwe energie slimme elektrische voertuigen te blijven ontwikkelen. Met veel gepatenteerde technologieën die verwerkt zijn in hun modellen geven ze al aan een echt merk van prestaties te zijn. Fietstra heeft 2 driewieler scooters van Doohan in het assortiment die boordevol zitten met hun bewezen technologie. 

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek KIA

Als u in een boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen, dan kunt u in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). De bedrijfsmiddelen waarin u investeert, moeten dan wel in aanmerking komen voor investeringsaftrek.

De KIA is een aftrekpost op uw winst. Het bedrag dat u mag aftrekken, hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar. Een elektrische scooter behoort tot een aftrekbaar bedrijfsmiddel.

 

VAMIL

Met de VAMIL kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven. Voor investeringen vanaf 2011 is de willekeurige afschrijving beperkt tot 75%. Door sneller afschrijven vermindert u de fiscale winst en betaalt u minder belasting in dat jaar. Dit biedt u een rente- en liquiditeitsvoordeel.

 

Snorfiets niet meer op benzine

Ook snorfietsers zullen er aan moeten geloven. In 2025 mogen er geen nieuwe snorfietsen die op benzine rijden meer verkocht worden. Het streven is om vanaf 2030 ook de verkoop van bromfietsen op benzine te verbieden. Er komt geen landelijk verbod op bestaande brandstof brommers en scooters, maar mogen gemeenten mogen zelf een strenger beleid invoeren en snorfietsen op benzine weren. Kortom met elektrisch zit je veilig voor nu en in de schonere toekomst. 

 

E Scooter nodig om uw verhuur in Groningen, Friesland of Drenthe een boost te geven?

Wij kunnen uw verhuurbedrijf voorzien van meerdere Elektrische scooters. Wij bieden een haal en brengservice, garantie, Service & Onderhoud met haal en brengservice. Kortom een totaal verhuur concept is voor u nog maar een kleine moeite. De prijzen voor een verhuur concept worden op offertebasis verstrekt en staan niet in lijn met een losse aanschaf op onze webshop. Neem contact op voor dit voordeel.

Neem contact met ons op om deze mogelijkheden allemaal te bespreken.