{Title (the title tag):1}

Niet de goedkoopste internet stunter maar wel de beste service en garantie! Je bent hier op het juiste adres voor een betrouwbare elektrische scooter!

Door een enorme drukte is het alleen mogelijk om de ecruiser X1 en de Nipponia E-legance te testen. Alle andere modellen is alleen online aankopen mogelijk. 

Geen verzendkosten vanaf €75,- per bestelling, SCOOTERS GRATIS THUISBEZORGD

Door een enorme drukte in bestelling en vertragingen in verzendingen ivm COVID-19 kan het zijn dat de levering van de producten langer duurt dan u van ons gewend bent, excuses hiervoor en dank voor uw begrip.

 

Accessoires Zijn verkrijgbaar op onze accessoires pagina. Hier kunt u ook een de losse onderdelen vinden en het opvoeren bestellen indien u dit wilt toepassen op een e-scooter.

Bestel hier de beste elektrische scooters van Nederland

Fietstra Groningen e scooters levert uitsluitend elektrische voertuigen van hoogwaardige kwaliteit. Tevens kunt u ervan op aan dat wij onze elektrische scooters standaard voorzien van afleverbeurt. Hierbij controleren wij de e scooters op kritieke punten en lopen alles na.  Met ons webwinkelkeurmerk bent u altijd verzekerd van een veilige aankoop! 

Merken met een bekende en goed gewaardeerde geschiedenis zijn onder andere Nipponia, FD-Motors, Doohan, Ecruiser, Yadea. De meesten voorzien van de beste en nieuwste accu technieken en motortechnieken op elektrische brommer gebied. Merken als Panasonic, Bosch en FD motors met state of the art technologie en beveiliging.

De standaard kosten voor het rijklaar maken van de scooter inclusief kentekenleges bedraagt €99,- per scooter of anders indien bij het product aangegeven

 

Genoemde bedragen zijn incl. btw. De levertijd bedraagt gemiddeld 8-14 werkdagen. Mede ook afhankelijk van de opties die je kiest op jouw Fietstra elektrische scooter

Neem gerust contact op om meer informatie in te winnen

tags: ecruiser, fat wheel, vat wheel, dikke wiel, elektrisch, electrisch, rubrider, spyderwheelz, goedkope, goedkoop, e-scooter, e-bike, groningen, groen, duurzaam, zuinig, zomer, winter, milieu, lease, custom made, dikke wielen, roden, leek, drachten, winschoten,  trendscooter, trendy, hip, beste scooter , snorfiets, snorbrommer, herfst, herfstvakantie, beste service, all inn service goede garantie , elektrische scooter haren groningen , eelderwolde