{Title (the title tag):1}
  • Welkom bij Fietstra
  • De plek voor je elektrische scooter
  • Verkoop, Inruil, Reparatie, Onderhoud
  • Gratis 1e beurt bij aankoop van je scooter

De beste service en garantie! Je bent hier op het juiste adres voor een betrouwbare elektrische scooter in Groningen, Friesland, Drenthe en de rest van Nederland!

Maak om teleurstelling te voorkomen een afspraak om een scooter te bekijken, wij hebben dan alle tijd voor u. Wij zijn u graag van dienst.

Actieradius van alle modellen is een schatting; de daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), temperatuur, snelheid en rijstijl. **Om de actieradius zo lang mogelijk te houden kan de maximale snelheid minder worden wanneer de accu leger is. Het toepassen van accessoires kan een negatief effect hebben op de actieradius

Levertijden scooter afhalen is circa 2 tot 4 weken tenzij anders vermeld bij het product.

Levertijden scooter bezorgen is circa 2 tot 5 weken afhankelijk van het samenstellen van de routes. Indien een langere levertijd bij het product is vermeld dan vervalt het genoemde termijn.

Black Friday Scooter Deals van Fietstra


Bestel hier de beste elektrische scooters van Nederland

Fietstra Groningen e scooters levert uitsluitend elektrische voertuigen van hoogwaardige kwaliteit. Tevens kunt u ervan op aan dat wij onze elektrische scooters standaard voorzien van afleverbeurt. Hierbij controleren wij de e scooters op kritieke punten en lopen alles na.  Met ons webwinkelkeurmerk bent u altijd verzekerd van een veilige aankoop! 

Merken met een bekende en goed gewaardeerde geschiedenis zijn onder andere IVA, Nipponia, FD-Motors, Doohan, Ecruiser, Yadea. De meesten voorzien van de beste en nieuwste accu technieken en motortechnieken op elektrische brommer gebied. Merken als Samsung, LG, Panasonic, Bosch en FD motors met state of the art technologie en beveiliging.

De prijzen zoals weergegeven worden vermeerderd met onvermijdelijke kosten voor het rijklaar maken van de scooter inclusief kentekenleges per scooter of anders indien bij het product aangegeven

Accessoires Zijn verkrijgbaar op onze accessoires pagina. Hier kunt u ook een de losse onderdelen vinden en het opvoeren bestellen indien u dit wilt toepassen op een e-scooter.

 

Genoemde bedragen zijn incl. btw. 

Neem gerust contact op om meer informatie in te winnen

tags: ecruiser, fat wheel, vat wheel, dikke wiel, elektrisch, electrisch, rubrider, spyderwheelz, goedkope, goedkoop, e-scooter, e-bike, groningen, groen, duurzaam, zuinig, zomer, winter, milieu, lease, custom made, dikke wielen, roden, leek, drachten, winschoten,  trendscooter, trendy, hip, beste scooter , snorfiets, snorbrommer, herfst, herfstvakantie, beste service, all inn service goede garantie , elektrische scooter haren groningen , eelderwolde , IVA, passend op NIU , Vespa elektrisch Groningen fast furious