Een sterke vanaf prijs en zeer scherp geprijsd in onderhoud en vervanging.

 

Fietstra presenteert u een scooter die speciaal is ontworpen voor de bezorgmarkt. Elektrisch en verstevigd.

Fietstra levert de IVA S5 Delivery in een goede samenwerking aan vele franchise vestigingen van Domino's Pizza. We hebben vestigingen in Delfzijl, Winschoten, Stadskanaal, Hoogezand, Epe, Haren, Roden, Noordwolde, Drachten, Sneek. De franchisenemer bouwen op deze voertuigen en verdienen hier dagelijks het geld mee en bezorgen hun klanten een heerlijke warme pizza.  

De 1e elektrische scooters die we hadden rijden dateren van 2020 en rijden dagelijks zoon 100 echte kilometers met een dubbele accu configuratie. Het minimale onderhoud en de hoge betrouwbaarheid zijn een perfecte combinatie voor onze combinatie van Elektrische bezorgscooter, Fietstra en De Domino's vestigingen.  We doen gepland onderhoud meestal op locatie en zorgen voor zo min mogelijk uitval van uw scooters

 

De IVA E-GO S5 is de eerste betaalbare elektrische scooter van dit kaliber. De E-GO S5 is standaard voorzien van een 3000 watt Bosch motor in combinatie met een sterke accu. De zeer krachtige Bosch motor wordt tevens gebruikt in motorscooters die met gemak de snelheid van 80 km kunnen halen. Dankzij deze krachtige motor is de acceleratie van deze elektrische scooter super snel. Dankzij het hoge afwerkingsniveau en de betrouwbaarheid van de gebruikte onderdelen is dit een scooter uit het topsegment . De IVA S5 kenmerkt zich door een zeer aantrekkelijke instapprijs voor een volledige en stevige bezorgscooter. Met maar liefst 36 maanden garantie** vanuit de fabrikant zit je dus ook wel goed. Alle reserve onderdelen zijn op voorraad en worden voor u overzichtelijk in een prijsopgaaf meegeleverd. 

Indien er aanpassingen gemaakt dienen te worden aan de scooter of u wenst een serviceovereenkomst af te sluiten wij staan overal voor open en bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden. 

 

Weinig onderhoud met de betrouwbare Bosch Motor

Het grote voordeel van elektrisch rijden met de E-GO S5 zit hem in de motor. Omdat hij wordt aangedreven door elektriciteit, is het natuurlijk veel goedkoper rijden dan de brandstofvariant. Ook is de onderhoudsvrije Bosch motor aan zeer geringe slijtage onderhevig. Dit maakt dat de keuze voor een elektrische scooter steeds makkelijker wordt. Het enige onderhoud wat u nog aan de IVA E-GO S5 zult hebben, is eventueel slijtage aan remmen en banden. Dat scheelt in de kosten!

 

  • Uitgerust met LED verlichting aan de voor en achterkant
  • Voorzien van uitneembare lithium-ion accu
  • Beschikt over een betrouwbare 3000 watt Bosch motor
  • Voorzien van uitklapbare voetsteunen voor een passagier
  • Duidelijk en helder LCD Dashboard
  • Standaard voorzien van alarm met afstandsbediening en Keyless driving
  • Aluminium-Titanium swingarm achter

 

Extra stevigheid en comfort

In plaats van een standaard achterbrug is de IVA E-GO S5 voorzien van een zeer sterke titanium swing-arm. Deze zorgt voor extra stevigheid en rijcomfort op het wegdek.

Uitneembare accu

De zeer krachtige uitneembare lithium accu zorgt voor een actieradius van maximaal 50 kilometer*. De accu kan ongeveer 800 keer opgeladen worden. Indien gewenst kunnen er twee accu's naast elkaar worden geplaatst waardoor de actieradius verdubbeld naar 100 km.

Beveiliging

De IVA E-GO S5 is standaard voorzien van een uitgebreid alarmsysteem. Ook kunt u door dit unieke alarmsysteem met afstandsbediening keyless opstappen en wegrijden.

*Schatting; de daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), temperatuur, snelheid en rijstijl. **Om de actieradius zo lang mogelijk te houden kan de maximale snelheid minder worden wanneer de accu leger is.

** Zie voor de actuele garantiebepaling https://www.ivamobility.com/service/garantie/ 

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

Specificaties voor: IVA E-GO S5 Wit Delivery Specificaties voor: IVA E-GO S5 Wit Delivery
AandrijvingAchterwielaandrijving Achterwielaandrijving
Actieradius Actieradius maximaal 100 km
Motor 3000w Bosch onderhoudsvrij
Accu 60V 26Ah (1 accu)
Accu type Lithium-Ion Samsung
Laadtijd Laadtijd 4-6 uur
Rem type Voor schijf / achter schijf
Maximaal toegestaan gewicht200kg Maximaal toegestaan gewicht200kg
Leeggewicht Afhankelijk van de configuratie
Ja Ja
Wielen12 inch Wielen12 inch
Lengte 189 cm
Breedte 72 cm
Hoogte 111 cm
LED Verlichting JA
Aantal personen 1
Maximaal aantal accu's 2 in de scooter (reserve accu's los bij te bestellen)
Kleur IVA E-GO S5 Wit Delivery