Schade afhandeling

Heeft u een schade gekregen aan uw scooter dan is dit al vervelend genoeg. Wij van Fietstra kunnen van vele merken scooters en elektrische scooter een schaderapport laten opmaken.

Uw voertuig is omgevallen tijdens een storm, uw scooter is gevallen tijdens het rijden door uw zelf, uw elektrische scooter is beschadigd geraakt door toedoen van een ander persoon of voertuig, uw scooter is door uiteenlopende redenen beschadigd geraakt en u weet niet wat te doen?

Meld altijd eerst uw schade bij uw eigen verzekering. Wij kunnen voor de verzekering een gepast schaderapport laten maken die we vervolgens naar de expert opsturen. Hier hoeft u helemaal niets voor te doen. Wij handelen het rapport af en zorgen dat u dit kunt aanbieden bij de verzekeraar of bij de tegenpartij.

In sommige gevallen wordt er geen herstel via de verzekering gedaan maar wordt de schade door uzelf of de tegenpartij zelf gedekt. Ook hier kunnen wij een passende offerte voor maken.

Neem contact op voor een afspraak via onderstaande button. De prijs voor een taxatierapport op laten maken is 10% van het taxatiebedrag met een maximum van €80,-. Indien u het herstel bij ons uit laat voeren krijgt u dit bedrag niet in rekening gebracht.