Fietstra heeft voor u als onderneming de perfecte bezorg scooters in het assortiment!

 

Fietstra presenteert u de IVA E-GO S5 Delivery. Op dit moment 1 van de beste bezorgscooter in het land op elektrisch scooter gebied.

Wil jij met je onderneming duurzaam groeien naar een schoon en geruisloos scooterpark, wil je een voorloper zijn in de straks standaard zijnde elektrische bezorgscooter markt dan ben je bij Fietstra op het juiste adres.

Bekijk hier de IVA-E-Go-S5 Delivery 

Naast het leveren van de bezorgscooter kunnen wij u ook voorzien in het geven van het juiste onderhoud en hebben wij een sterke positie bij onze leveranciers waarbij wij korte levertijden gegarandeerd krijgen om onze klanten een optimale service te bieden. Ben jij dus op zoek naar een leverancier die jou een scooter kan leveren maar ook het volledige onderhoud kan uitvoeren dan ben je bij ons op het juiste adres. Je krijgt van ons vooraf een overzicht met reserveonderdelen en de bijbehorende prijzen indien vervanging noodzakelijk is.

 

Fietstra servicekaart Domino's Pizza

Hieronder treft u de service en verkoop kaart aan van de vestigen van Domino's pizza waar wij alle zaken omtrent elektrisch scooter vervoer verzorgen. Betrouwbare kwaliteit in een nuchter organisatie. Uw voertuig bezorgd ons beide een inkomen, met die gedachten gaan wij een plezierige en werkende samenwerking aan met deze vestigingen. De 1e Elektrische scooter die wij leverden van dit merk heeft circa 60.000km gereden en heeft buiten regulier onderhoud en schadeherstel altijd vlekkeloos dienste gedaan en doet dit nu nog! Een bewezen concept voor elektrische bezorgbrommers vindt je dus bij Fietstra in Groningen.

CO2 reductie ten opzichte van een benzine scooter*

De calculatie is gemaakt op basis van 1 scooter die gemiddeld 21000km per jaar rijdt met een benzine versus e scooter. Deze calculatie geeft aan dat er 714 Kg CO2 per jaar per scooter wordt bespaard. Een Domino's vestiging rijdt al snel met 3 tot 6 scooters elke dag van het jaar. Dit is dus een gemiddelde besparing van 2142 - 4284 Kg CO2 per jaar per domino's vestiging. Met 11 vestigingen die elektrisch zijn gaan rijden wordt er totaal gemiddeld 23.562 - 47.124 Kg CO2 uitstoot bespaard.

*let op, deze calculator is gebruikt op website van addopteereenregenwoud en de berekeningen kunnen geen rechten of plichten aan worden verbonden. Als bedrijf kunt de gereduceerde CO2 uitstoot ook nog eens compenseren om nog bewuster met het milieu om te gaan.