{Title (the title tag):1}
Fietstra » Nieuwe fietsen » Onze fietsmerken

Onze merken

Wij bieden onze klanten een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Om fietsen betaalbaar te houden hebben wij gekozen voor kwaliteitsmerken met een lekker hollands prijsje. Enkele voorbeelden zijn Victoria ,Avalon en Popal. Victoria is niet in de webshop te bestellen en wordt alleen aangeboden in combinatie met een leaseregeling van de zaak die sinds 2020 actief is. Bel of mail ons voor een afspraak om advies te kunnen geven en een bestelling samen compleet te maken. 

 

VICTORIA fietsen – deskundig advies bij de aanschaf van een fiets

 

Victoria is niet in de webshop te bestellen en wordt alleen aangeboden in combinatie met een leaseregeling van de zaak die sinds 2020 actief is. Bel of mail ons voor een afspraak om advies te kunnen geven en een bestelling samen compleet te maken. Je bent op zoek naar een nieuwe fiets? Of je wilt weten welke fietsen er te koop zijn en wat daarbij voor jou van belang zou kunnen zijn. Dan zit je bij ons goed. Wij geven onze klanten graag advies voor de aanschaf van een fiets. Uiteraard geheel vrijblijvend, en daarbij maakt het niet uit via welk kanaal je op zoek bent naar info. Bij VICTORIA ben je altijd welkom. Victoria – Het Duitse fietsmerk met een van de langste tradities op fietsgebied.

VICTORIA fietsen – Onderweg naar de perfecte fiets

 

VICTORIA is je betrouwbare partner vóór, tijdens en ook na de aanschaf van je VICTORIA-fiets.

Onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – voor de productie van onze fietsen worden uitsluitend hoogwaardige onderdelen gebruikt. En daardoor zijn onze fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar.

We zijn een traditioneel merk. Het merk VICTORIA gaat terug tot 1886 en dankzij ons voortdurende streven naar innovatie in al die jaren en onze knowhow, ben je bij ons verzekerd van een deskundig advies.

VICTORIA beschikt over een uitgebreid netwerk van handelaren, met name op het gebied van e-bikes. Daardoor ben je als klant niet alleen zeker van een goede beschikbaarheid van zijn onze producten, je kunt bij onze handelspartners ook rekenen op een uitgebreide service.

Wij hebben voor ieder gebruik een geschikt model. Ongeacht of je een fiets van VICTORIA zoekt voor gebruik in de stad, voor het maken van een avontuurlijke trektocht of een fietsvakantie – bij ons vind je de juiste fiets. Blader door de online catalogus om een weloverwogen keuze te maken. 

 

Over Avalon

Made in Holland

Avalon staat voor kwaliteit, degelijkheid en design tegen de beste prijs. Onze fietsen worden al 16 jaar met grote zorg en vakmanschap in onze eigen Nederlandse werkplaats geassembleerd. ​

Zodoende kunnen wij je de beste fiets aanbieden waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Ons assortiment bestaat uit een ruime hoeveelheid verschillende modellen, zodat je altijd een fiets kunt vinden die aan je wensen voldoet.​

Kijk voor actuele informatie en alle modellen ook op https://avalon-fietsen.nl/

Voor een goede, sterke, betaalbare kwaliteitsfiets ga je dus naar Fietstra Groningen. Stadsfietsen, Ebikes, Transportfietsen, Mamafietsen, Kinderfiets en Vouwfietsen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Met zelfs een special zoals de vintage cruiser ebike hebben we voor een ieder keus in ons brede, mooie en unieke assortiment fietsen en ebikes.

Over Ecruiser

 

Ecruiser levert voornamelijk e mobility voertuigen maar ook in hun assortiment kon de fat wheel vintage cruiser niet missen. Deze stoere en unieke e bike is van zeer degelijke kwaliteit en heeft een zeer hoog must have gevoel. Ben jij uniek genoeg om op de elektrische vintage cruiser rond te mogen rijden?