{Title (the title tag):1}
Fietstra » Nieuwe fietsen » Onze fietsmerken

Onze merken

Wij bieden onze klanten een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Om fietsen betaalbaar te houden hebben wij gekozen voor kwaliteitsmerken met een lekker hollands prijsje. Enkele voorbeelden zijn Avalon en Popal.

Over Popal fietsen

 

Nederlanders lopen graag voorop op het gebied van trends, maar ze zijn wél slim genoeg om nooit te veel te betalen. Popal ontwikkelt daarom betaalbare kwaliteitsfietsen met een eigentijds design. Lekker hip en van degelijke kwaliteit, maar dan betaalbaar voor iedereen!

Kijk voor actuele informatie en alle modellen ook op https://www.popal.nl/

 

Over Avalon

Made in Holland

Avalon staat voor kwaliteit, degelijkheid en design tegen de beste prijs. Onze fietsen worden al 16 jaar met grote zorg en vakmanschap in onze eigen Nederlandse werkplaats geassembleerd. ​

Zodoende kunnen wij je de beste fiets aanbieden waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Ons assortiment bestaat uit een ruime hoeveelheid verschillende modellen, zodat je altijd een fiets kunt vinden die aan je wensen voldoet.​

Kijk voor actuele informatie en alle modellen ook op https://avalon-fietsen.nl/

Voor een goede, sterke, betaalbare kwaliteitsfiets ga je dus naar Fietstra Groningen. Stadsfietsen, Ebikes, Transportfietsen, Mamafietsen, Kinderfiets en Vouwfietsen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Met zelfs een special zoals de vintage cruiser ebike hebben we voor een ieder keus in ons brede, mooie en unieke assortiment fietsen en ebikes.

Over Ecruiser

Ecruiser levert voornamelijk e mobility voertuigen maar ook in hun assortiment kon de fat wheel vintage cruiser niet missen. Deze stoere en unieke e bike is van zeer degelijke kwaliteit en heeft een zeer hoog must have gevoel. Ben jij uniek genoeg om op de elektrische vintage cruiser rond te mogen rijden?