Onderhoud aan uw scooter

In Groningen is Fietstra Zorg voor Mobiliteit al geruime tijd een vertrouwd adres voor mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd hun assortiment verder uit te breiden en de samenwerking met verzekeraars te versterken. Fietstra biedt een uitgebreid scala aan elektrische voertuigen, waaronder scooters, scootmobielen en steps.

Lees meer »

Groningen heeft enorme verkeershinder

In het weekend of als je elke dag naar het werk moet in en om Groningen heen dan heb je nu een enorme last van alle verkeersafsluitingen in de stad Groningen. De oplossing hiervoor is het nemen van een elektrische scooter. De Escooter is ook nog eens erg voordelig rijden en zo houd u nog geld over van uw kilometervergoeding. De besparing aan tijd om op uw werk te komen, de lage brandstof kosten voor elektra tanken en het geld dat je overhoud van je kilometervergoeding zorgen er voor dat de aanschaf van een elektrische scooter bij Fietstra snel is terugverdiend. De IVA E-Go scooters zijn bij uitstek een ideale prijs kwaliteits scooter om hiervoor in te zetten.

Lees meer »

Brandstof prijzen steeds hoger

Helaas hebben we er allemaal mee te maken in Groningen Friesland en Drenthe. De hard steigende brandstof prijzen. 1 liter benzine heeft een hoge prijs en 1 liter diesel heeft ook een hoge prijs. Ga voor een elektrische scooter als oplossing en rijdt zeer voordelig naar je werk of pak de e scooter om gewoon lekker rond te rijden. De kosten voor elektrische brommer rijden zijn zeer laag en de aanschaf verdiend u nu sneller terug dan ooit te voren. Ga snel naar Fietstra Groningen voor een elektrische scooter en profiteer direct van dit voordeel.

Lees meer »