{Title (the title tag):1}
  • Welkom bij Fietstra
  • De plek voor je elektrische scooter
  • Verkoop, Inruil, Reparatie, Onderhoud
  • Voordelig scooter-, motor-, auto- banden wisselen

Fietstra heeft voor u als onderneming 2 perfecte bezorg scooters in het assortiment!

 

Fietstra presenteert u een 2 tal elektrische bezorgscooters. Wij hebben gekozen voor de IVA E-GO S5 Delivery en de Nipponia F7 elektrische bezorgscooter. 

Wil jij met je onderneming duurzaam groeien naar een schoon en geruisloos scooterpark, wil je een voorloper zijn in de straks standaard zijnde elektrische bezorgscooter markt dan ben je bij Fietstra op het juiste adres.

Wij hebben een diverse prijsrange zodat er voor ieder budget een kwalitatief goede elektrische bezorgscooter geleverd kan worden. Bekijk hier de IVA-E-Go-S5 Delivery en hier de Nipponia F7 voor meer informatie over de scooters.

Naast het leveren van de bezorgscooter kunnen wij u ook voorzien in het geven van het juiste onderhoud en hebben wij een sterke positie bij onze leveranciers waarbij wij korte levertijden gegarandeerd krijgen om onze klanten een optimale service te bieden. Ben jij dus op zoek naar een leverancier die jou een scooter kan leveren maar ook het volledige onderhoud kan uitvoeren dan ben je bij ons op het juiste adres. Je krijgt van ons vooraf een overzicht met reserveonderdelen en de bijbehorende prijzen indien vervanging noodzakelijk is.