{Title (the title tag):1}
  • Online open en onderhoud reparatie op afspraak
  • Welkom bij Fietstra
  • De plek voor je elektrische scooter
  • Verkoop, Inruil, Reparatie, Onderhoud
  • Gratis 1e beurt bij aankoop van je scooter
Fietstra » Klantenservice » Service & Onderhoud

Een servicebeurt bij Fietstra voor uw elektrische scooter

De garantie servicebeurt

De eerst servicebeurt bij een fiets, e-bike of elektrische scooter is belangrijk. Ondanks alle zorg voor een goede montage bij verkoop is het noodzakelijk om alles nogmaals te controleren. Alle bewegende delen worden nu pas echt op de proef gesteld en kunnen door de frictie en beweging weer (licht) los komen. Elektrische delen worden gecontroleerd.  De 1e GRATIS inspectiebeurt laat je bij 500 kilometer uitvoeren. Kijk voor de prijzen van een servicebeurt en onderhoud in de tabel op onze Service & Onderhoud pagina. Ga voor onderhoud altijd naar een dealer van het gekochte merk. Garantie vervalt door service buiten het dealernetwerk van een merk. 

De 2e servicebeurt

Een 2e servicebeurt vindt plaats tussen de 2000 en 3000 kilometer. Bij de 2e servicebeurt worden alle bouten en moeren wederom gecontroleerd en gesmeerd. Elektrische en technische onderdelen worden gecontroleerd. Kijk voor de prijzen van een servicebeurt en onderhoud in de tabel op onze Service & Onderhoud pagina. Ga voor onderhoud altijd naar een dealer van het gekochte merk. Garantie vervalt door service buiten het dealernetwerk van een merk. 

De 3e servicebeurt

Een 3e servicebeurt vindt plaats tussen de 5000 en 6000 kilometer. Bij de 3e servicebeurt worden alle bouten en moeren wederom gecontroleerd en gesmeerd. Elektrische en technische onderdelen worden gecontroleerd. Kijk voor de prijzen van een servicebeurt en onderhoud in de tabel op onze Service & Onderhoud pagina. Ga voor onderhoud altijd naar een dealer van het gekochte merk. Garantie vervalt door service buiten het dealernetwerk van een merk. 

Accu levensduur verlengen

Fietstra beschikt over uniek accu apparatuur welke de levensduur uitzonderlijk kan verlengen. De prijs voor een enkele behandeling per jaar is vele malen lager dan de aanschaf van een nieuwe accu. Houd je accu in goede conditie en geniet langer van je e-scooter.

 

Vervolgonderhoud:

De elektrische scooter blijft het beste functioneren met goed preventief onderhoud elke 3000km.  Kijk voor de prijzen van een servicebeurt en onderhoud in de tabel op onze Service & Onderhoud pagina.

 

Ga voor onderhoud altijd naar een dealer van het gekochte merk. Garantie vervalt door service buiten het dealernetwerk van een merk. 

 

Servicebeurt voor je Fietstra product Prijzen exclusief materialen
Servicebeurt Elektrische scooter € 79,00
Accu levensduur vergroten (5-8 jaar max) € 79,00
Zakelijke lease valt niet onder dit plan en wordt geregeld met een bijpassend FietsROB abonnement.
Onderhoud:

Prijzen zijn exclusief te gebruiken onderdelen en accessoires. Een offerte voor de te gebruiken materialen en accessoires wordt altijd in overleg gedaan met de klant.
Prijzen zijn inclusief BTW. Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Service dient te worden uitgevoerd volgens het schema op onze Service& Onderhoud pagina.

Deze prijzen zijn gebaseerd op uitvoering bij ons op locatie. Indien er service en onderhoud wordt uitgevoerd op de klantlocatie dan komen hier reis en eventuele verblijfskosten overheen. De kosten worden in overleg met de klant vooraf afgestemd. Indien het een garantiekwestie omvat dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor de klant. Wel dient de klant het voertuig bij Fietstra te brengen om garantiezaken af te handelen. Deze kosten worden niet vergoed.